Egynapos evezés a Dunán

Egynapos evezéseinkre szeretettel várunk családokat, kisebb-nagyobb baráti társaságokat, párokat, egyedülállókat. Kezdőknek, 14 éven aluliaknak is ajánljuk!

Mielőtt belevágnál egy “igazi” vízitúrába, kóstold meg, milyen is a vízi élet…

Ezt a túrát kérésre bármikor megszervezzük, legalább 6 fő együttes jelentkezése esetén.

A túra részvételi díja 2.000 Ft / fő (felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt).

Tervezett program: (fkm = folyamkilométer)

szombat: odautazás; találkozó 10.00 órakor Dunabogdányban, a Kisorosziba átjáró kompnál; evezés pihenőkkel Szigetmonostorig, a Határcsárda révig (kb 17 fkm); majd hazautazás.

 

Ha 6 főnél kevesebben vagytok, akkor egy módosított programot tudunk biztosítani: indulás Pócsmegyerről, a HSH lovardától, evezés felfelé, ameddig van kedvetek (közben pihenőkkel kellemes homokos strandokon), majd visszacsorgás a lovardához.

A túra részvételi díja ez esetben is 2.000 Ft / fő (felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt).

A lovardában külön díj ellenében kipróbálhatjátok a lovaglást és az íjászkodást is – ennek a díja 3.000 Ft / fő (felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt).

A teljes program (evezés, lovaglás, íjászkodás, plusz egyéb játékok, traktorozás, stb) részvételi díja 5.000 Ft / fő (felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt). Négy fő részvételére jogosító kupont, 90 % kedvezménnyel, összesen 2.000 Ft-ért, ide kattintva vásárolhatsz.

 

Egyéb elképzelés esetén árajánlatot kérésre három munkanapon belül adunk. Honlapunkon megtalálhatóak a bérlés feltételei, amelyek alapján nagyjából kiszámíthatjátok, hogy mennyibe fog kerülni a túra, de a végleges díj egyeztetés és megrendelés után alakul ki.

 

Kedvcsinálónak nézd meg az alábbi fényképeket korábbi túráinkról!

Jó túrázást kívánunk!