Egynapos evezéseinkre szeretettel várunk családokat, kisebb-nagyobb baráti társaságokat, párokat, egyedülállókat. Kezdőknek, 14 éven aluliaknak is ajánljuk.

Mielőtt belevágnál egy “igazi” vízitúrába, kóstold meg, milyen is a vízi élet!

Ezeket a túrákat egész nyáron (június 26. és szeptember 6. között), minden szerdán, pénteken és vasárnap indítani tudjuk.

A részvételi díj 30.000 Ft / túra – azaz ez az összeg oszlik el a résztvevők között, akiknek a létszáma legfeljebb 15 fő lehet.

1. lehetőség:

Találkozó 10.00 órakor Visegrád-Szentgyörgypusztán, a Kisoroszi révnél; evezés pihenőkkel Szigetmonostorig, a Pásztor-révig (kb 20 fkm); majd hazautazás egyénileg.

2. lehetőség:

Találkozó 10.00 órakor Kismaroson, a Duna u. végén; evezés pihenőkkel Horányig, a strandig (kb 20 fkm); majd hazautazás egyénileg.

Jelentkezés: Moninál a bikfalvi.moni [kukac] szivse [pötty] hu e-mail címen.

 

Ha kevesen vagytok, akkor egy módosított programot, a Szombati Élményevezést ajánljuk:

Találkozó 15:00 órakor a SZIV SE Vízitelepén, Szigetmonostoron, a Pásztor-révnél (Szentendre belvárosával szemben); evezés felfelé, ameddig van kedvetek (közben pihenőkkel kellemes homokos strandokon) – általában el szoktuk érni Leányfalun a Gomba büfét 🙂 , majd visszacsorgás a vízitelepre. Érkezés 18:00 és 19:00 óra között.

A túra részvételi díja felnőtteknek 1.000 Ft / fő, 14 év alatti gyerekeknek 500 Ft / fő.

Jelentkezés: Andrásnál a tomcsanyi.andras [kukac] szivse [pötty] hu e-mail címen.

 

Egyéb elképzelés esetén árajánlatot kérésre három munkanapon belül adunk. Honlapunkon megtalálhatóak a bérlés feltételei, amelyek alapján nagyjából kiszámíthatjátok, hogy mennyibe fog kerülni a túra, de a végleges díj egyeztetés és megrendelés után alakul ki.

 

Kedvcsinálónak nézd meg az alábbi fényképeket korábbi túráinkról!

Jó túrázást kívánunk!