Hétvégi vizezés a Tiszánál

Ha még soknak érzed, ha szerinted az egyhetes vízitúrához még túl kicsik a gyerekeid, vagy ha egyszerűen most nincs annyi szabadságod, hogy egy egész hetet a Tiszán tölts a gyerekeiddel, akkor gyertek el egy hétvégi vizezésre!

Péntek délután utazzatok le a Túr-Bukó Kempingbe, töltsetek ott két felejthetetlen napot (vagy akár többet is, ha meg tudtok szervezni egy hosszú hétvégét), és próbáljátok ki, milyen is a vízi élet.

Mit lehet itt csinálni? Amit csak akartok!

Evezzetek egy kicsit, amikor kedvetek van, akár felfelé is a Tiszán, azután csurogjatok vissza, gyönyörködjetek a tájban, álljatok meg pancsolni egy homokos lapályon, vagy pihenjetek a többhektáros, ősfás kempingben, ugráljatok a Túrba a majomhintáról, masszíroztassátok magatokat a vízesés alatt, homokozzatok, röplabdázzatok, vagy egyszerűen csak heverjetek a fűben, a gyerekek bolondozását figyelve… De ha meg akarjátok ismerni a környéket, akár egy lovaskocsin is körülutazhattok a vidéken.

Ugye, milyen jól hangzik? 🙂

 

Az ezévi időpontokat és árakat itt találod; önállóan pedig bármikor mehettek, a bérlés feltételei szerint.

 

Az árakról:

Kemping:
felnőtteknek 600 Ft / éj, gyerekeknek 400 Ft / éj, sátordíj 500 Ft / éj, autók parkolási díja 300 Ft / nap.

Étkezés:
a kempingben büfé található (hot-dog, melegszendvics, üdítők, sör, fagylalt, csoki, ropi és hasonlók), bográcsozási lehetőség van (a legközelebbi falvak: Tiszakóród 3 km, Kölcse 7 km, boltok, gyógyszertár, posta, stb, tehát itt minden alapanyag beszerezhető), illetve ha előre szólunk, akár meleg vacsora is rendelhető.

Evezés:
a hajók bérleti díja 2.500 Ft / nap, ebben benne van a hajók (három- és négyszemélyes túrakenuk), az evezők, a mentőmellények, és a napközben szükséges holmi vízhatlan tárolásához hajónként egy hordó bérleti díja. A hajókban a középső padokon két gyerek is elfér, tehát a háromszemélyesek 2 felnőtt és 2 gyerek számára, a négyszemélyesek 2 felnőtt és 4 gyerek számára is kényelmesen elegendők.

Látnivalók, egyéb programok a környéken: múzeum és kopjafás temető Szatmárcsekén, Móricz Zsigmond szülőháza és fa harangláb Tiszakóródon, vízimalom Túristvándiban, Atlantika thermálfürdő és vízi vidámpark.

 

Kedvcsinálónak nézd meg az alábbi rövid kis videókat egy korábbi táborunkról!

Jó túrázást kívánunk!