Alapesetben így számolj:

Ezekre az adatokra lesz szükséged:

  • Hányan vagytok? (létszám)
  • Hány napra mentek? (napok száma)
  • Milyen messze van a túra kezdő és végpontja a víziteleptől, azaz Szigetmonostortól, a Szentendrei-szigeten? (összes km)

Ha ez megvan, akkor számolj:

Felszerelések bérlése = 1.500 Ft  x  létszám  x  napok száma
Felszerelések szállítása = 2 x 250 Ft  x  összes km    
Szervezési költség = 5.000 Ft   (csak 10 főnél kisebb csoportok esetén)
Teljes ár = Felszerelések bérlése + Felszerelések szállítása + Szervezési költség

 

Magyarázat:

A bérlés díjában egyrészt benne van, hogy minden kenuban eggyel kevesebben ültök, mint amennyi hely van benne (tehát a háromszemélyes kenuk naponta 3.000 Ft-ba, a négyszemélyesek 4.500 Ft-ba kerülnek; a kajakoknál ez nincs így, ott az egyszemélyesek naponta 1.500 Ft-ba, a kétszemélyesek 3.000 Ft-ba kerülnek). Ez így sokkal kényelmesebb, és a csomagoknak is lesz elég hely, ha magatok viszitek őket. Másrészt minden hajóhoz jár annyi evező és annyi mentőmellény, ahány férőhelyes. Ha mást is akartok bérelni, azt lásd lejjebb.

A szállítást Szigetmonostortól oda-vissza kell számítani. Természetesen az a legjobb, ha a vízitelepünkről indultok vagy oda érkeztek, hiszen akkor csak a másik szállítást kell kifizetni.

Szervezési költséget azért kell fizetnetek, amiért nekünk is fizetnünk kell az irodánkért, a telefonért, az internetes megjelenésünkért, a plakátjainkért… Mégis, a nagyobb csoportok esetében, értékelve, hogy több túrázó esetén is csak egyetlen kapcsolattartóval kell foglalkoznunk, ettől eltekintünk, azaz szervezési költséget csak a tíz főnél kisebb csoportoktól kérünk.

 

FONTOS! A felszerelés átadásakor hajónként 10.000 Ft kauciót kell letenni, amely a túra végén természetesen visszafizetünk, amennyiben minden felszerelést hiánytalan, sérülésmentes és tiszta állapotban kapunk vissza.

 

További árak és magyarázatok:

Kiegészítő felszerelések bérlése: vízhatlan műanyag túrázó hordó (30 és 60 literes), zománcozott bogrács állvánnyal – bérleti díja 500 Ft / db / nap.

Felszerelések szállítása: csoportonként 250 Ft / km. Az indulási helyre is és az érkezési helyre is a vízitelepünktől, azaz Szigetmonostortól való távolságot oda-vissza kell számolni. Egyszerre legfeljebb 9 hajó szállítható.

Csomagszállító kísérőautó: km-díj + napidíj. A km-díj megegyezik a szállításéval, tehát 250 Ft / km. A napidíj csoportonként és naponta 10.000 Ft. Ezzel a járművel legfeljebb 20 fős csoport csomagját tudjuk egyszerre szállítani, ennél nagyobb létszám esetén külön árajánlatot adunk.

Túravezető: csoportonként és naponta 10.000 Ft. Egyhetesnél hosszabb túrák esetén a további napokra naponta 8.000 Ft.

Térképeket, egyéb információkat igény esetén díjmentesen biztosítunk. (A térképek díjmentesen kölcsönözhetőek, de meg is vásárolhatóak.)

Ha a fentiek alapján nem boldogulsz, kérd árajánlatunkat!

 

Nem találtál meg valamit a honlapon?
Hívj: (30) 203-6758 vagy írj: vizitura [kukac] szivse [pötty] hu.
Használhatod az alábbi űrlapot is:

Neved: *

e-mail címed: *

Kérdésed, üzeneted:

Biztonsági kérdés: (ugye, nem vagy spamrobot? 🙂 ) *