A feltüntetett árak, ha csak másként nem jelezzük, tartalmazzák az éves pártoló tagsági díjat (csak saját szervezésű túrák és táborok esetén), a sporteszközök bérleti díját és szállítási költségét, a túravezetést (ahol van), a csomagszállító kísérőautó díját (ahol van), az oktatást, az információs anyagokat és a szervezési költségeket, valamint bizonyos esetekben egyéb szolgáltatásokat is, ahogyan azok az adott túra ismertetőjében fel vannak tüntetve.

Minden együtt jelentkező tíz fő felett egy fő ingyenesen vehet részt a túrán illetve táboron.

A 6 évesnél fiatalabb gyermekek, valamint a 65 évesnél idősebb felnőttek ingyenesen, a 14 évesnél fiatalabb gyermekek 10 % kedvezménnyel vehetnek részt a rendezvényeken. 14 év felett a teljes részvételi díjat meg kell fizetni.

A SZIV SE tagjai számára kedvezményes díjak érvényesek, ezeket az adott túrák illetve táborok ismertetőjében feltüntetjük. A havi tagsági díj 5.000 Ft, ezért a tag bármikor ingyenesen használhatja az Egyesület sportfelszereléseit (a készlet erejéig – a meghirdetett túrákhoz és edzésekhez szükséges felszerelések után maradt készletből), valamint kedvezményt kap a túrák és az edzések díjából.

 

Nem találtál meg valamit a honlapon?
Hívj: (30) 203-6758 vagy írj: vizitura [kukac] szivse [pötty] hu.
Használhatod az alábbi űrlapot is:

Neved: *

e-mail címed: *

Kérdésed, üzeneted:

Biztonsági kérdés: (ugye, nem vagy spamrobot? 🙂 ) *