Kik vagyunk?

A Szigetmonostori Vízisport Egyesület 2015-ben alakult, technikailag az 1994-ben alapított Vízibolha Szabadidősport Egyesület jogutódja. Elnöke Dr Gotthard Viktor, aki hosszú vízitúrás előélettel rendelkezik, egyik alelnöke Tomcsányi András, akinek a szíve főleg az edzésekért dobog, hiszen maga is sikeres kenuversenyző volt, a másik pedig Wágner Gabi, aki lelkes tagból került a vezetőségbe.

Kedves falunk, Szigetmonostor a Pest megyében található Szentendrei-sziget legdélebbi települése, a Nagy-Dunán Dunakeszi, a Kis-Dunán Szentendre szomszédja, közigazgatási határa délen mélyen belenyúlik Budapest területébe.

Az Egyesület fő célja, hogy a szigeten korábban élénk vízisport-életet felélessze. Ennek érdekében vízitelepet tartunk fent, ahol kenukat, kajakokat és a hozzájuk tartozó felszereléseket lehet kölcsönözni. Alkalmas időjárás esetén minden szombat délután közös néhány órás evezést tartunk, amelyre szeretettel várunk mindenkit. Nyaranta túrákat és táborokat szervezünk. Az évente, júliusban megrendezett KékEvező Fesztiválon (Horányban, a Nagy-Dunán), valamint a nagyjából havonta megrendezett nyílt napjainkon (Szentendrével szemben, a Kis-Dunán) ingyenes evezési lehetőséget biztosítunk.

Állandó programjainkról itt tájékozódhatsz »
friss híreinkért, túráinkért, rendezvényeinkért pedig iratkozz fel a hírlevelünkre, vagy kövesd Facebook-oldalunkat!

Az Egyesület vezetősége:

 

Elnök: Dr Gotthard Viktor

e-mail: gotthard.viktor [kukac] szivse [pötty] hu

Telefon: +36 30 205 3733

Három évtizedes vízitúrázó múltja van, a feleségével is egy Tisza-túrán ismerkedett meg 🙂

Dr Gotthard Viktor
Wágner Gabi

 

Alelnök: Wágner Gabi

e-mail: wagner.gabi [kukac] szivse [pötty] hu

Telefon: +36 30 815 7525

Évek óta a SZIV SE lelkes tagja, folyamatos segítsége felbecsülhetetlen.

 

Alelnök: Tomcsányi András

e-mail: tomcsanyi.andras [kukac] szivse [pötty] hu

Telefon: +36 20 979 1161

Tíz évig versenyszerűen kenuzott (magyar bajnok, Budapest bajnok).

Tomcsányi András

Állandó programjainkról ide kattintva, híreinkről, túráinkról a Facebook-oldalunkon és hírlevelünkben kaphatsz tájékoztatást.

Ingyenes evezési lehetőség a Kék Evező Fesztiválon