Saját vízitúra, avagy a bérlés feltételei

Alapesetben így számolj:

Ezekre az adatokra lesz szükséged:

 • Hányan vagytok? (létszám)
 • Hány napra mentek? (napok száma) – minimum 2 nap esetén lehet ezekkel az árakkal számolni
 • Milyen messze van a túra kezdő és végpontja a víziteleptől, azaz Szigetmonostortól, a Szentendrei-szigeten? (összes km)

Ha ez megvan, akkor számolj:

Felszerelések bérlése = 2.500 Ft x létszám x napok száma
Felszerelések szállítása = 250 Ft x összes km x 2
Szervezési költség = 5.000 Ft   (csak 10 főnél kisebb csoportok esetén)

Teljes ár = Felszerelések bérlése + Felszerelések szállítása (de minimum 10.000 Ft) + Szervezési költség

Magyarázat:

A bérlés díjában egyrészt benne van, hogy minden kenuban eggyel kevesebben ültök, mint amennyi hely van benne – ez így sokkal kényelmesebb, és a csomagoknak is lesz elég hely, ha magatok viszitek őket. A kajakokra ez nem igaz, azok egy- vagy kétszemélyesek, ezeknél nem lehet kihagyni egy üres helyet.

Tehát vízitúrák esetén (minimum 2 nap) a háromszemélyes kenuk bérleti díja naponta 5.000 Ft, a négyszemélyeseké 7.500.
(Ha csak egy napra akarsz kölcsönözni, akkor ezekkel az árakkal számolj »)

Kajakok: az egyszemélyesek díja naponta 2.500 Ft, a kétszemélyeseké 5.000 Ft. A kajakokat csak kiegészítésképpen, mondjuk a túravezetőnek, vagy egymás között cserélgetve, változatosságnak ajánljuk. Kizárólag kajakokkal nem javasolt a túrázás, kivéve persze, ha van csomagszállító kísérőautótok.

Minden hajóhoz jár fejenként 1 db evező és 1 db mentőmellény (18 éven aluliaknak kötelező viselni a mentőmellényt, amíg a hajóban ülnek, felnőtteknek csak ajánlott, de mindenképpen a hajóban kell lennie), valamint hajónként 1 db kötelező felszerelés (szivacs, 5 m kikötőkötél és 1 db fehér fényű zseblámpa, 5 l-es raftzsákban).

A szállítást Szigetmonostortól oda-vissza kell számítani. Természetesen az a legjobb, ha a vízitelepünkről indultok vagy oda érkeztek, hiszen akkor csak a másik szállítást kell kifizetni. A minimum díj 10.000 Ft, azaz ennyit akkor is ki kell fizetni, ha csak 5 km-rel arrébbra (például a Duna másik ágára) kéritek a szállítást.

Szervezési költséget azért kell fizetnetek, amiért nekünk is fizetnünk kell az irodánkért, a telefonért, az internetes megjelenésünkért, a plakátjainkért… Mégis, a nagyobb csoportok esetében, értékelve, hogy több túrázó esetén is csak egyetlen kapcsolattartóval kell foglalkoznunk, ettől eltekintünk, azaz szervezési költséget csak a tíz főnél kisebb csoportoktól kérünk.

 

FONTOS! A felszerelés átadásakor hajónként 10.000 Ft kauciót kell letenni, amely a túra végén természetesen visszafizetünk, amennyiben minden felszerelést hiánytalan, sérülésmentes és tiszta állapotban kapunk vissza.

 

További árak és magyarázatok:

Kiegészítő felszerelések bérlése:
– vízhatlan műanyag túrázó hordó (30 és 60 literes) 500 Ft / db / nap;
– zománcozott bogrács állvánnyal 2.000 Ft / db / nap.

Felszerelések szállítása: csoportonként 250 Ft / km, de legalább 10.000 Ft / szállítás. Az indulási helyre is és az érkezési helyre is a vízitelepünktől, azaz Szigetmonostortól való távolságot oda-vissza kell számolni. Egyszerre legfeljebb 9 hajó szállítható.

Csomagszállító kísérőautó: km-díj + napidíj. A km-díj megegyezik a szállításéval, tehát 250 Ft / km. A napidíj csoportonként és naponta 10.000 Ft. Ezzel a járművel legfeljebb 20 fős csoport csomagját tudjuk egyszerre szállítani, ennél nagyobb létszám esetén külön árajánlatot adunk.

Túravezető: csoportonként és naponta 10.000 Ft. Egyhetesnél hosszabb túrák esetén a további napokra naponta 8.000 Ft.

Térképeket, egyéb információkat igény esetén díjmentesen biztosítunk. (A térképek díjmentesen kölcsönözhetőek, de meg is vásárolhatóak.)

 

Ha a fentiek alapján nem boldogulsz, kérd árajánlatunkat az alábbi űrlapon!

Nem találtál meg valamit a honlapon?
Hívj: (30) 815 7525​ vagy írj: wagner.gabi [kukac] szivse [pötty] hu.

Használhatod az alábbi űrlapot is:

  Neved: *

  e-mail címed: *

  Kérdésed, üzeneted:

  Biztonsági kérdés: (ugye, nem vagy spamrobot? 🙂 ) *

  Kérlek, jelöld be az alábbit: